Gouden bruiloft in Merelbeke

DDL merelbeke gouden br gijs vandeputte 5

Merelbeke, 11/03/2017: Zaterdag werden Andr é Ghijs en Vandeputte Magda ontvangen in de raadszaal van Merelbeke naar aanleiding van hun gouden huwelijksverjaardag. Andr é Ghijs en Vandeputte Magda huwden op 29 maart 1967  in Merelbeke.  

DDL merelbeke gouden br gijs vandeputte 2

Ze  hebben een zoon Dirk en een dochter Kristien, deze zorgden voor drie kleinkinderen.
Andr é was 30 jaar werkzaam als personeelsmedewerker bij de personeelsdienst van het vroeger dagblad het Volk, later was hij de rechterhand van personeelschef De Backer. Zijn vrije tijd was te kort daar Andr é (actieve duizendpoot) in verschillende dorpsverenigingen was als lid of bestuurslid zoals de kerkraad, kermisgasten, de Landelijke gilde,…..

Ook de politiek in de gemeente speelde een grote rol. Zo zetelde  hij 6 jaar in  de OCMW-raad, was hij 6 j gemeenteraadslid. Hij is momenteel ere-gemeenteraadslid. Tussendoor tuiniert hij en is gespecialiseerd in het kweken van witloof.

Magda is  huisvrouw maar daarnaast ambtenaar bij het ILVO in  Lembergen, als laborante- hulp. Ook zij zit in verschillende dorpsverenigingen: het koor Jubilate, KVLV waarvan 49 j lid en daarvan 27 j voorzitster, enz …..

Stilstaan staat niet in hun agenda! (DDL)

DDL merelbeke gouden br gijs vandeputte 3DDL merelbeke gouden br gijs vandeputte 1