De gemeente Oosterzele start haar tweede project ‘zorgproject’ in Balegem.

 

2017 oosterzele project.jpeg
Oosterzele, 14/03/2017: Nadat in Scheldewindeke een eerste project werd gerealiseerd, start binnenkort een tweede project  in Balegem.  Recht tegenover de Balegemse St Martinuskerk, wordt weldra gestart met de bouw van    29 assistentieflats voor verhuur gerealiseerd. vzw Zorgbeheer en CM zullen het project uitbaten en de zorg coördineren.  Er zijn twee infomomenten waarop het project voorgesteld wordt: op woensdag 15 maart  (morgen!) om 16 uur in de Parochiezaal van Balegem en op maandag 20 maart om 15 uur in Gemeenschapscentrum De Kluize in Oosterzele.

Aansluitend kan je telkens genieten van een heerlijke koffie en gebak om na te praten.  Heb je interesse om te komen: mail naar info@zorgbeheer.vlaanderen of bel naar 09 377 38 36.

De bouwwerken starten binnenkort en het unieke project zou tegen het najaar van 2018 moeten klaar zijn.

 
Tijdens de informatiesessies komen onder andere toelichtingen over : hoe je een flat kan huren, wat omvat het wooncomfort, wat zijn erkende assistentiewoningen, hoe ziet het  borgproject eruiT, wat doet de Vzw Zorgbeheer voor u, enz..
Voor meer info kan je ook terecht bij:
schepen Christ Meuleman — 0497 48 08 51 – christ.meuleman@skynet.be
schepen Els De Turck — 0498 12 76 22 – de.turck.els@gmail.com
Op deze lokatie start de gemeente Oosterzele een nieuw “borgproject in Balegem.

HDK