Wit-Gele Kruis Zottegem nodigt je uit op de Dag van de Zorg

verpleging_thuishulp

Zottegem, 14/03/2017: Op zondag 19 maart organiseert Wit-Gele Kruis een opendeurdag in haar gebouw in Zottegem, Kastanjelaan 2, ter gelegenheid van de Dag van de Zorg. Iedereen is welkom van 14u tot 17u om — met een hapje en een drankje — kennis te maken met de twee verpleegteams van Wit-Gele Kruis in Zottegem.
Op Dag van de Zorg kan je kennismaken met de verpleegteams van Wit-Gele Kruis die actief zijn in Zottegem. De Wit-Gele Kruis verpleegteams staan in voor alle zorgaanvragen van jong en oud in Zottegem, ongeacht het ziekenfonds.

“Als vertrouwd gezicht voor pati ënt en mantelzorger hebben we nóg meer aandacht dan voorheen voor alle zorgnoden. Vanuit deze totaalzorg, en dankzij onze nauwe samenwerking met andere lokale zorgverleners helpen wij pati ënten en mantelzorgers graag op weg voor al hun zorgvragen, bv. gezinshulp, maaltijden aan huis, poetshulp, kinesitherapie, uitleendienst voor hulpmiddelen…”, aldus de verpleegkundigen van Wit-Gele Kruis in Zottegem.

Bovendien kan je bij Wit-Gele Kruis beroep doen op een verpleegkundige van één van de gespecialiseerde teams, waardoor je steeds kan rekenen op de beste ondersteuning, advies en een antwoord op al je vragen.

Praktisch Zondag 19 maart van 14u tot 17u Kastanjelaan 2 — 9620 Zottegem Maak kennis met het verpleegteam van Wit-Gele Kruis in Zottegem Noord-West en in Zottegem ZuidOost. Hapje en drankje voor alle aanwezigen!

Voor al je vragen over zorg (24u/24): Team Zottegem Noord-West: 09-265 68 47, zottegem.noordwest@wgkovl.be Team Zottegem Zuid-Oost: 09-265 68 65, zottegem.zuidoost@wgkovl.be Op basis van je woonplaats kan je op www.witgelekruis.be terugvinden welk team in jouw buurt werkt.

Meer info op www.witgelekruis.be en www.dagvandezorg.be

Over Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen is al 80 jaar een vaste waarde in de thuisverpleging. Als expert in thuisverpleging zijn wij gespecialiseerd in wondzorg, diabetes, palliatieve zorg, stoma- en continentiezorg, psychiatrische zorg, geriatrie, ergonomie en ethisch zorgverlenen. Wit-Gele Kruis is de grootste organisatie voor thuisverpleging in Vlaanderen en verzorgt maandelijks meer dan 17.000 pati ënten in Oost-Vlaanderen. Dat maakt Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen, met maatschappelijke zetel in Gent, de derde grootste werkgever in regio Gent.