ZA-masters presteren uitstekend in Cross-Cup

Marc Goossens

Zottegem, 14/03/2017: In het eindklassement van de cross-cup bij de masters (seizoen 2016/2017) hebben Jurgen Verlinden (41) en Marc Goossens (53) van Zottegem Atletiek  een prachtig resultaat behaald. Vooral Marc Goossens is al lange tijd actief bij Zottegem Atletiek en het was zijn eerste deelname aan de crosscup met deze mooie ereplaats tot gevolg.  

Jurgen Verlinden eindigde op de 8 ste plaats in de categorie M40 en Marc Goossens eindigde 5 de in de categorie M50. Voor Jurgen Verlinden was het reeds de 2de deelname aan de volledige cross-cup, waarin hij dit jaar heel wat progressie maakte tussen de masters.

Jurgen Verlinden

Sluit aan bij Zottegem Atletiek!

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag (vanaf 18u tot 19 u) en zondag (vanaf 10u tot 11u). Daar word je deskundig begeleid door de ZA-trainers die je met kennis van zaken alle takken van de atletieksport aanleren.