C éline Van Lancker stopt na zeven jaar

DSC_0003

Zottegem, 18/03/2017, Persbericht, C éline Van Lancker, Hallo iedereen, met heel veel spijt in het hart, zal ik jullie moeten meedelen dat ik een punt zal zetten achter een zeer mooie wielercarri ére van 7 jaar. Sinds ik vorig jaar klierkoorts heb doorgemaakt ben ik er niet sterker uitgekomen waar ik nu nog altijd de gevolgen vanonder vind. Dit is zeker een heel moeilijke keuze geweest voor mij, waar ik het nu ook zeer moeilijk mee heb aangezien ik het met heel veel plezier deed en het door gezondheidsproblemen zal moeten eindigen.

DSC_0051

Ik wil vooral mijn ouders bedanken die altijd klaar stonden voor mij en ook KVC Deinze mijn club. Heb de afgelopen jaren zeer mooie momenten gehad met 10 mooie titels en ook mooie overwinningen, waarvan ik die momenten altijd zal blijven koesteren, aldus C éline Van Lancker.

1-RUDY5920

1-RUDY6347