Concertband Cecilia brengt grootse “So you think you can  PLAY-IN” in Geraardsbergen

hhh

Geraardsbergen, 18/03/2017: Na het succesvolle    “Winter Sounds”  zorgt Concertband Cecilia Geraardsbergen (CCG) in 2017 opnieuw voor muzikale beweging in onze Oudenbergstad. Zaterdag 22 april om 20u organiseert CCG in samenwerking met de Kunstacademie Geraardsbergen, een grootse  Play-In, vol met trendy blaasmuziek, omlijst met een spetterend lichtspektakel. Reeds enkele maanden zijn alle CCG-leden druk bezig om muzikanten uit het Geraardsbergse, zowel jong als oud, warm te maken om deel te nemen aan dit unieke project. Dit in strijd tegen de recente persartikels waarin wordt verkondigd dat de interesse om een blaasinstrument in onze Vlaamse muziekacademies te leren spelen er op achteruit gaat. Niets is minder waar, CCG stelde in een mum van tijd een mega-orkest samen en repeteert sinds 1 februari, wekelijks op woensdagavond vol muzikale passie met een 80 tal enthousiaste muzikanten om  “ So you think you can PLAY-IN  “ tot een bijzondere happening klaar te stomen. Kortom, 22 april wordt een concert dat zowel publiek als iedere  deelnemende muzikant niet snel zal vergeten!

Onder leiding van dirigent en saxofonist Vincent Alpaerts brengt deze hechte muzikale bende prachtige  filmmuziek van o.a. Harry Potter, Pirates of the Caribbean en Air Force One.   Ook Disney passeert de revue met de klassieker The Lion King en  het succesvolle Frozen.  CCG brengt ook muziek van The Beatles, één van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis en ook trendy hits  zoals   Can’t Stop the Feeling van Justin Timberlake en Uptown Funk van Bruno Mars.

Cecilia laat niets aan het toeval over en heeft de gloednieuwe zaal “  De Doos” in het provinciaal domein De Gavers als locatie gekozen. “De Doos” wordt omgebouwd tot een mooie unieke concertzaal voorzien van uitgebreide techniek en lichtspektakel.

Muziekliefhebbers, mis deze afspraak niet en kom genieten van een avond die nog lang tot de verbeelding zal spreken.  Leve de blaasmuziek!

Tickets zijn verkrijgbaar op de website  www.ceciliageraardsbergen.be  en bij alle leden van de vereniging.

Tickets: € 10. Leerlingen van de Kunstacademie & personen met een vrijetijdspas krijgen €5,- terug aan de kassa. Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar.