Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Leerlingen brengen eerbetoon aan slachtoffers Brussel en Zaventem

1 minuut stilte

Geraardsbergen, 22/03/2017: Het KA Geraardsbergen heeft vandaag  1 minuut stilte gehouden om de slachtoffers en de nabestaanden van de aanslagen van een jaar geleden in Brussel en Zaventem te herdenken. En met hen alle slachtoffers van aanslagen wereldwijd. Met deze minuut stilte gaan ze in op de vraag van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits die terecht stelt dat 22 maart altijd in ons geheugen zal   gegrift blijven. Alle scholen van alle onderwijsverstrekkers hebben positief gereageerd en streven samen naar een wereld zonder haat en geweld.

X