Succesvolle jobbeurs in Geraardsgbergen

dsqsdds

Geraardsbergen, 26/03/2017: In jeugdcentrum De Spiraal werd er op 23 maart 2017 een jobbeurs georganiseerd door de VDAB in samenwerking met   de stad Geraardsbergen. Met 17 bedrijven en heel wat bezoekers was het initiatief een succes te noemen.  

17 bedrijven hebben aan dit evenement deelgenomen om hun vacatures voor te stellen aan de werkzoekenden van de regio Geraardsbergen om misschien wel hun ideale werknemer te vinden.

qDDDQQdqd

Op deze 4de editie werden alle werkzoekenden uitgenodigd, een grote opkomst van werkzoekenden kwamen opdagen om hun CV te laten checken en ook om een nieuwe uitdaging te zoeken bij een boeiende werkgever. Geraardsbergse bedrijven zoals: Bpost, SBS Skillbuilders, Delhaize, Lidl, Arko Cinstruct, Delta Engineering, Rebuco, Homebird, New Line Company, La Lorraine, Plus Home Services,… waren aanwezig en vonden het een groot succes, voor herhaling vatbaar.

ddd