De Leefschool Oosterzele bouwt amfitheater

qsqsdsq

Oosterzele, 27/03/2017: In De Leefschool Oosterzele staat ook dit schooljaar een groots project in de steigers. ‘Wij willen namelijk een amfitheater bouwen voor 200 personen. Zo’n amfitheater gebruiken we dan tweewekelijks op vrijdag voor ons forum. Dat is het toon- en week-afsluitmoment van alle groepen naar alle groepen’, meldt directrice Martine Vande Moortsele met veel trots.  ‘Het is de bedoeling dat dit bouwwerk tegen 10 juni 2017; op het schoolfeest van De Leefschool wordt ingehuldigd. De idee ën komen van de kinderen. Een werkgroep met ouders en leerkrachten heeft de plannen uitgetekend. De gemeente heeft net een goedkeuring gegeven voor de bouw. ‘En nu moeten we uiteraard onze handen uit de mouwen steken. Er zijn al wat voorbereidende werken uitgevoerd maar de eerste steenlegging wordt voorzien op zaterdag 1 april (neen geen grapje)’, besluit Martine Vande Moortsele.  (R17)