Hoe worden paaseitjes gemaakt?

bakkrij sint anna2

Zottegem, 29/03/2017: De redactie van De Beiaard is in shock. We weten dat de klokken van Rome de paaseitjes naar de brave kinderen brengen. Natuurlijk, weten we ook allemaal dat de paashaas de eitjes beschildert. Die doet dat al sinds aloude tijden. Man nu vernemen we via een ingezonden bericht dat mensenhanden de paaseitjes maken. Is me dat verschieten zeg. De daders zijn te vinden bij Bakkerij Sint-Anna en waarschijnlijk heel wat andere bakkers en sjokolatiers in de Vlaamse Ardennen. Bij St-Anna gaan ze op vrijdag 31 maart zelfs demonstreren hoe ze dat doen. Je kan een reuzen Paaskonijn winnen. (SjK)

bakkrij sint anna

Ingezonden:

Wie gaat er met het Reuze Paaskonijn naar huis?

Op vrijdag 31 maart kan je bij Bakkerij Sint-Anna de specialisten live aan het werk zien. Ze zullen demonstreren hoe de paaseitjes worden gemaakt. Natuurlijk mogen alle aanwezigen ook proeven van het vele lekkers. De beste Belgische chocolade, veel vakmanschap en hoogtechnologische machines zorgen ervoor dat je elke dag opnieuw de lekkerste paaseieren vindt bij Bakkerij Sint-Anna.

Heb jij je ook al eens afgevraagd hoe paaseitjes gemaakt worden? Waarom hebben sommige een vloeibare vulling en andere niet? Wil jij ook weten hoe we dat heerlijk laagje chocolade over die vulling krijgen? Of ben je gewoon gek op lekkere chocolade?
Vrijdag 31 maart tussen 9u en 17u zal ons team live demonstreren hoe onze hemelse paaseieren gemaakt worden met onze hoogtechnologische chocolademachine. En zodra de chocolade opgesteven is mag elke aanwezige gratis proeven van onze super paaseitjes. Kom je ook langs?

Elke aanwezige maakt trouwens kans om ons reuze chocolade paaskonijn te winnen! Ons konijn weegt 30kg en is volledig gemaakt van chocolade en marsepein. Ons team heeft er een 20-tal uur aan gewerkt.
Raad jij hoeveel paaseieren er in onze doos zitten? Dan wordt het reuzepaaskonijn misschien bij jou geleverd door ons team!
Succes!