De wielertoerist is geen gewone toerist

received_10210762067960579

Zottegem, 01/04/2017: De wielertoerist is geen gewone toerist. Dat hij onze talrijke (gift)shops voorbij snelt  dat het een lieve lust is, heeft te maken met de paar plaatsjes die hij hoopt op te schuiven in de RVV-ranking. Van de 14.546 ste plaats naar de 14.532 ste, zoiets.

Het moet gezegd, in plaats daarvan laat hij ons wel een aantal leuke wieler-prularia achter. Wat een deugd! De dag is nog niet om en dan zwijgen we nog over morgen. Wie weet waar mogen we ons nog op verheugen.

Was het met al dat vers geluk in de goot, op de straat en langs onze velden, niet beter geweest onze  grote stedelijke zwerfvuilactie volgende week te laten plaatsvinden? We kunnen ook gewoon een nieuwe organiseren. Als iedereen zijn best doet,  vergaren we misschien voldoende spullen om een nieuw Zottegems museum te vullen?