17 april: Paasmaandagwandeling in Wetteren

paashaas rollekebolleke.jpg

Wetteren, 03/04/2017:  Lang Leve de Linde! Ze is niet alleen Boom van het Jaar, maar dit jaar ook (gemiddeld) 420 jaar. Het ideale moment voor een paasmaandagwandeling   in het thema van de bomen, met natuurlijk de lindeboom van Massemen als centrale “gast”. Er wordt gewandeld langs de bossen, beken en velden van Massemen. Blikvangers: de Lindeboom, een mammoetboom, een bijzondere ceder en prachtige boshyacinten. De paashaas mag natuurlijk ook niet ontbreken.  

20170316_Wandelaars op grote trage wegenwandeling1.jpg

De kinderen mogen zich smijten op 10 uitdagingen en worden beloond met lekkere lindekoekjes. De wandeling start op 17 april om 14 u aan het Dorpsplein van Massemen. Meer info: Toerisme Wetteren, 09 / 366 31 04, toerisme@wetteren.be. Gratis deelname, inschrijven op voorhand is niet nodig. Stapschoenen zijn wenselijk.

Reporter 17