Never hide: cursisten fotografie van het PCVO Dender en Schelde onder leiding van Freya Maes

vitrien.jpeg

Ninove, 08/04/2017: De cursisten fotografie van het PCVO Dender en Schelde onder leiding van Freya Maes en Luc Pijls krijgen opdrachten om zich niet alleen technisch bij te scholen maar ook om inzicht te krijgen in de geschiedenis van de fotografie. In de opdracht ‘etalage’ fotograferen ze reflecties in winkeletalages naar het voorbeeld van Eugène Atget en Lee Friedlander; buiten en binnen smelten samen waardoor er surrealistische taferelen ontstaan. In een andere opdracht maken ze portretten van beroepen in navolging van August Sander. Benieuwd of de combinatie etalage—portret goed werkt? Ontdek het in enkele leegstaande vitrines van Ninove-centrum.  

23 april t/m 7 mei: station Ninove+ winkelpanden in de Stationstraat, Biezenstraat, Koepoortstraat, Martkstraat en Geraardsbergsestraat Ninove.

De foto die we voor ons project ‘Never Hide’ gebruiken is er van onze cursist Lien Gosseye.  “Ik kan met fierheid zeggen dat mijn foto is uitgekozen tot d é foto die op alle affiches zal hangen als reclame voor de tentoonstelling.  Mijn foto zal tevens binnenkort te zien zijn in de stationstraat nummer 29 naast Caf é Passage te Ninove.” vertelde Lien Gosseye.