De Koninklijke serres bezoeken

koninklijke serres lamp.jpeg

Brussel, 08/04/17: Van 14 april tot 5 mei kan je dit jaar opnieuw de Koninklijke serres bezoeken, in het kasteel van Laken op de Koninklijke Parklaan – 1020 te Brussel.  Opnieuw gaan de deuren en ramen open van de Koninklijke serres in het kasteel van Laken.  Wie gek is van bloemen en planten en bomen moet zeker een bezoek brengen aan de Koninklijke serres en ook aan het atelier van koningin Elisabeth.  

koninklijke serres lamp 2

Het geeft je als bezoeker al een groots gevoel om zo maar binnen te wandelen langs de erehekken van het kasteel  waarna je in recht voor het koninklijk kasteel op een boogscheut kan zien. Zoals ieder jaar is er geen begeleide rondleiding, maar vaak is dat geen probleem want je laat je meeslepen met de stroom bezoekers. Een ticket kost 2,50 euro en de bezoekdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14 april tot en met 5 mei.

Hierbij alvast een voorsmaakje van het veelzijdige kleurenpallet aan bloemen en planten dat je te zien zal krijgen.

Meer informatie vind je op de website van de stad Brussel.

(HDK)

Foto’s L.A.M.P