Méér weer? Haal het flanellen ondergoed terug uit de kast. We krijgen ‘géén weer’ (om een hond door te jagen). 

Algemeen, 10/04/2017: Na een eerste zomerse beleving duikt het kwik. Wie nu al tomaten heeft geplant buiten de serre, die is er aan voor de moeite. En er is méér… 

Volgend week-end en maandag gaat het ècht fris worden met nog 11 graden overdag en 4 graden ’s nachts in onze Vlaamse Ardennen. Wie nachtelijk wil ‘rijmen’ kan naar de Hoge Venen gaan,… daar vriest het dan aan de grond.

De weersvoorspellingen van verschillende meteodiensten geven gelijkaardig weer voor… de komende 14 dagen. Dat is ideaal wandelweer voor de gezonde tourist. Dus komt allen naar de Vlaamse Ardennen. We zetten de Glühwein al op de stoof.
SjK

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X