Puike start wekelijkse rommelmarkt in Geraardsbergsen

Rommelmarkt2

Geraardsbergen, 10/04/2017: Het weer zat mee bij de start van de Geraardsbergse rommelmarkt. Wie in de streek bleef zal zich een uitstap naar de eerste rommelmarkt van het seizoen zeker niet beklagen. Elke week op zondagvoormiddag tonen tientallen exposanten een mengelmoes aan de meest uiteenlopende tweedehands spullen.

Kledij, schoenen, glazen, boeken, allerlei oude voorwerpen, vinylplaten, elektronica zelfs fietsen en grasmaaiers ; je kunt het maar niet bedenken of het staat wekelijks op zondagvoormiddag op de Geraardsbergse Markt. Ook een deel van de Vesten op weg naar de Muur werd ingenomen met op het voetpad uitgestalde waren. De horeca doet tegelijk gouden zaken bij deze volkstoeloop en menig bezoekers keert huiswaarts met een kleinood waar hij reeds lang naar op zoek was maar zich door omstandigheden nog niet aanschafte. (FS)