Egmont Verbroederingscomit é Zuid-Oost Vlaanderen: tentoonstelling, eetfestijn en tombola

tinnen tafelbestek

Zottegem, 12/04/2017, ingezonden:  Het Verbroederingscomit é Zuid-Oost Vlaanderen werd in 1996 opgericht met de bedoeling te verbroederen en met Lamoraal graaf van Egmont hoofdfiguur er werden drie plaatsen gekozen : Egmond (Nederland) waar de roots van de familie liggen. Lahamaide Ellezelles waar hij geboren is en Cassel (Frans Vlaanderen) waar hij veel veldslagen geleverd heeft. Maar om deze contacten te kunnen onderhouden dat kost geld daarom werd van in het begin een eetfestijn gegeven.  

En het is nu sedert twee jaar dat we een tombola geven gedurende de  week van de “Amateurkunsten“. Er wordt een tentoonstelling gegeven van 28-04-17 tot en met Pinksteren. Deze expo gaat gepaard met een tombola ten voordele van het Verbroederingscomit é Z.O.Vlaanderen . Er kunnen twee prachtige   werken van Marcel Quintijn gewonnen worden, uit te kiezen, uit de ge ëxposeerde werken. Kaarten te bekomen bij de bestuursleden Marcel Quintijn, Gerard Verlinden en No ël Van Liedekerke. De trekking gebeurt altijd gedurende de eindejaartentoonstelling.

Foto : Een voorsmaakje een van de 22 tentoongestelde werkjes.  Een tinnen tafelbestek met sinaasappel(olieverfschilderij )   Grote 40X50