Egmont Verbroederingscomité Zuid-Oost Vlaanderen: tentoonstelling, eetfestijn en tombola

tinnen tafelbestek

Zottegem, 12/04/2017, ingezonden: Het Verbroederingscomité Zuid-Oost Vlaanderen werd in 1996 opgericht met de bedoeling te verbroederen en met Lamoraal graaf van Egmont hoofdfiguur er werden drie plaatsen gekozen : Egmond (Nederland) waar de roots van de familie liggen. Lahamaide Ellezelles waar hij geboren is en Cassel (Frans Vlaanderen) waar hij veel veldslagen geleverd heeft. Maar om deze contacten te kunnen onderhouden dat kost geld daarom werd van in het begin een eetfestijn gegeven. 

En het is nu sedert twee jaar dat we een tombola geven gedurende de  week van de “Amateurkunsten“. Er wordt een tentoonstelling gegeven van 28-04-17 tot en met Pinksteren. Deze expo gaat gepaard met een tombola ten voordele van het Verbroederingscomité Z.O.Vlaanderen . Er kunnen twee prachtige  werken van Marcel Quintijn gewonnen worden, uit te kiezen, uit de geëxposeerde werken. Kaarten te bekomen bij de bestuursleden Marcel Quintijn, Gerard Verlinden en Noël Van Liedekerke. De trekking gebeurt altijd gedurende de eindejaartentoonstelling.

Foto : Een voorsmaakje een van de 22 tentoongestelde werkjes. Een tinnen tafelbestek met sinaasappel(olieverfschilderij )  Grote 40X50

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X