Het Zesde Metaal, Tout Va Bien, Kraantje Pappie en Equal Idiots op ROCK ZOTTEGEM

ddd

Zottegem, 12/04/2017: Persbericht – De 24ste editie van ROCK ZOTTEGEM wordt een echte knaller. Naast Bazart, Anouk, Bryan Ferry, Goose, Golden Earring en Milow zakken ook Het Zesde Metaal, Tout Va Bien, Kraantje Pappie, Equal Idiots en The Lighthouse af naar Zottegem. ROCK ZOTTEGEM gaat dit jaar door op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Voor tickets kan je terecht op de vernieuwde website www.rock-zottegem.be.  

Organisator Kurt De Loor kijkt enthousiast uit naar de 24ste editie van zijn festival. “We zijn er opnieuw in geslaagd om een zeer sterke affiche uit te bouwen. Het is bovendien een zeer Belgische affiche met het neusje van de zalm van de Belgische muziekscène vandaag. Zowat alle bands die we deze zomer in Zottegem mogen verwachten scheren vandaag hoge toppen in de Afrekening van StuBru en de andere hitlijsten. Het kan niet misgaan, het wordt een topeditie!”

Tout Va Bien en Kraantje Pappie op vrijdag 7 juli

Op vrijdag 7 juli krijgen Anouk, Bryan Ferry en Milow het muzikale gezelschap van Tout Va Bien, Belgisch toptalent met een knaller van een livereputatie. E én ding is zeker: ROCK ZOTTEGEM 2017 begint met een big bang! Op vrijdag opent Kraantje Pappie, ongetwijfeld de Nederlandse hiphopsensatie van het moment!

Het Zesde Metaal, Equal Idiots en The Lighthouse op zaterdag 8 juli

Zaterdag 8 juli wordt memorabel! Naast Bazart, Golden Earring en Goose verwelkomt ROCK ZOTTEGEM op zaterdag ook Het Zesde Metaal voor een ongetwijfeld memorabel concert op de Zottegemse Crazy Main. Ook Equal Idiots en The Lighthouse, beide winnaars van de Nieuwe Lichting, respectievelijk in 2016 en 2017 zakken af naar Zottegem.

Tickets vliegen de deur uit!

Tickets voor de 24ste editie van ROCK ZOTTEGEM vliegen de deur uit. Tickets zijn verkrijgbaar op www.rock-zottegem.be of via één van de deelnemende Zottegemse caf é’s. Dagtickets kosten 45 euro en voor een combiticket tel je 85 euro neer. Ook drankbonnetjes en campingtickets kunnen voordelig online aangekocht worden, zo vermijd je wachtrijen en kan je zonder oponthoud meezingen op de tonen van Bazart.

ROCK ZOTTEGEM gaat door op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2017. Op zondag 9 juli 2017 gaat voor het eerst ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY door. Met kleppers als Marco Borsato en Stan Van Samang wordt dat een absolute voltreffer voor een breed publiek. DJ Dirk Stoops warmt het publiek op op zondag. Een ticket voor ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY kost 35 euro. Voor de line-up, tickets en meer info, kan je terecht op www.rock-zottegem.be