Wordt Laura De Smaele uit Sint-Maria-Oudenhove Miss Welness Beauty 2017?

111

Sint-Maria-Oudenhove, 14/04/2017: Persbericht – De 18-jarige Laura De Smaele uit Sint-Maria-Oudenhove dingt naar het kroontje van Miss Welness Beauty Belgium 2017. Momenteel voert Laura zoveel mogelijk promotie om zo haar kandidatuur kracht bij te zetten en tevens haar plaats als finaliste bekend te maken.  

Alle deelnemers aan de verkiezing zijn actief in de sector Welness en Beauty. Laura zelf is een laatstejaarsstudente  schoonheidszorgen in Gent. Zij heeft er inmiddels, samen met de andere finalisten, een reis naar Turkije opzitten  als voorbereiding van de spectaculaire slotshow. “Een unieke en onbeschrijflijke ervaring die mij gans  mijn leven zal bijblijven”, weet Laura ons te vertellen.

Wie Laura wil steunen stuurt een SMS-je naar 6045 met als vermelding MWB 3. Voor meer info kan je terecht op haar Facebookpagina – Finaliste Miss Welness Beauty 2017 – Laura De Smaele. De finale van de verkiezing gaat door op zondag 23 april 2017 in Salons Mantovani in Oudenaarde.