Luna Renders Provinciaal Kampioene tijdrijden

1-RUDY1132

Oosterzele, 14/04/2017: Nieuwelinge Luna Renders werd dinsdag in Ursel provinciaal kampioen tijdrijden. Het is al haar derde  provinciale titel. Het verslag van de wedstrijd kon u eergisteren al lezen in De Beiaard. Vandaag laat onze wielerfotograaf Rudy Schietecatte haar aan het woord.  

1-RUDY1632

“Als ik eens overloop denk ik toch, dat ik gisteren mijn tijdrit goed heb ingedeeld”, reageert een tevreden Luna. “In de bochten heb ik zeker geen risico’s genomen, omdat ik volgens mij hier door mijn tijdrit kon verliezen. Voor de rest ging alles goed, en zelf met de tegenwind had ik het gevoel dat ik mijn ritme kon blijven aanhouden. Ik vind het wel sterk dat mijn tijd van 16.42, bijna even goed is dan de winnares bij de juniores ( 16.40 ).”

Luna won al heel wat tittels: Als aspirant Provinciaal Kampioen op de weg, Provinciaal Kampioen tijdrijden, Vlaams Kampioen tijdrijden, Belgisch Kampioen tijdrijden.

Als nieuweling: Belgisch Kampioen Keiring, Belgisch Kampioen 2000 meter piste en gisteren 11 april Provinciaal Kampioen tijdrijden te Ursel. (Schietecatte Rudy)