Fien Masure uit Lierde Provinciaal Kampioene bij aspiranten

1-RUDY3216

Lierde, 14/04/2017: Fien Masure (14) uit Lierde werd woensdag in Ursel provinciaal kampioene tijdrijden bij de aspiranten. Onze wielerfotograaf Rudy Schietecatte vroeg haar om een reactie.  

1-RUDY3989

 

Bij de 14 jarige meisjes stonden ze met vijf aan de start. Zo ook Fien met nog twee andere meisjes, Silke Vanderstraeten en Brooklyn De Meuter van “Wielerclub onder ons Parike”.

Fien: Het was een vrij pittig parcours, acht kilometer tegen de klok en met een hevige tegen wind. Ik had reeds twee maal dit PK tijdrijden gewonnen bij de aspiranten, dus ging iedereen ervan uit dat die eerste plaats terug voor mij zou zijn . Maar alles moet gereden worden, aldus Fien. Toen ik twee meisjes, die voor mij waren gestart kon inhalen, kon het bijna niet meer fout lopen. Ik ben zeer blij met mijn derde Provinciale tittel tijdrijden op rij, aldus de Belgisch Kampioene tijdrijden. (Schietecatte Rudy)