CC Zoetegem presenteert: Zilverschermfilm: Een man die Ove heet

Zottegem, 19/04/2017: Volgende week maandagnamiddag 24 april kan u in CC Zoetegem gaan kijken naar de film ‘Een man die Ove heet’, naar het gelijknamige boek van Fredrik Backman. Een aanrader voor wie van film én van het leven houdt! (PDV)

Verhaal

Ove is negenenvijftig jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter, hij gromt alleen een beetje, en hij heeft inderdaad niet steevast een glimlach op zijn gezicht. Als hij het ergens niet mee eens is, dan zegt hij dat. Vooral tegen zijn directe omgeving in de wijk waarin hij woont.

Elke ochtend loopt Ove een inspectierondje in zijn buurt, terwijl hij foutief geparkeerde fietsen verplaatst en de inhoud van afvalbakken controleert. Er is een reden dat hij met dit imago zijn buurtbewoners bewust op afstand houdt, maar die houdt hij voor zichzelf. Tot de nieuwe overburen op een ochtend per ongeluk zijn brievenbus omver rijden. Het blijkt het begin van een onverwachte vriendschap, die Ove de mooie kant van het leven weer laat zien.

Praktisch

Maandag 24 april 2017 om 14.00 uur in  CC Zoetegem

Tickets kosten €7 en zijn te verkrijgen aan de UiTbalie (09 364 69 33) of via www.cczoetegem.be

 

De trailer