Voetbalacademie-net: gratis kennismakingstraining in Zottegem

voetbalaccademie-net4

Zottegem, 19/04/2017, persbericht: Op vrijdag 12 mei zal Voetbalacademie-net een gratis kennismakingstraining organiseren waar jongens en meisjes tussen 5 en 15 jaar al eens kunnen proeven van onze werking. Dit zal doorgaan op het kunstgrasveld aan de Bevegemse Vijvers in Zottegem. Tussen 18u30 en 19u30 kunnen geïnteresseerden al een kosteloze voetbaltraining meepikken om te zien wat je in september kan verwachten bij de opening van onze voetbalacademie. Het is wel van belang dat je je op voorhand inschrijft via onze website: www.voetbalacademie-net.be .

voetbalaccademie-net

Voetbalacedemie-net is een club-onafhankelijke   vereniging voor kinderen tussen 5 en 15 jaar die de focus legt op het aanleren en verbeteren van je individuele voetbaltechniek in het bijzijn van gediplomeerde trainers. Wij hebben voor jou 22 trainingen in de aanbieding die ondersteund worden door video-analyse en twee evaluatiemomenten zodat je je evolutie van dichtbij kan opvolgen. Vanaf september 2017 zijn we te vinden in Zottegem op het B-terrein (kunstgras) aan de Bevegemse Vijvers voor twee sessies. Vooraf inschrijven is verplicht.

voetbalaccademie-net3

Info en inschrijvingen via onze website: www.voetbalacademie-net.be
Vragen? Academiefoon 0498/65.99.61 of via e-mail : info@voetbalacademie-net.be

X