Pitchbull Kopergietery in GC De Kluize Scheldewindeke

111

Scheldewindeke, 20/04/2017: Op zaterdag 22 april om 20 u kan je in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke terecht voor de voorstelling van ‘Pitchbull’ van Kopergietery.

Wat? Pietsboel??

Kom de theater- en muziekkunst bewonderen van Joris Hessels, Amaryllis Uitterlinden, Janus Coorevits, Lennert Coorevits. De voorstelling kreeg het jongerenlabel ‘OLGA.’. Dit beeldmerk vertegenwoordigt een groep enthousiaste jongeren uit Oosterzele tussen 15 en 22 jaar met een hart voor theater. Onze Olga’s gaan samen op theaterpad en selecteren jeugdvoorstellingen voor GC De Kluize.

Een hedendaagse ‘Robin Hood’ neemt de strijd op voor het recht op kwetsbaarheid en geeft een stem aan al wie te weinig wordt gehoord. Op zijn ridderlijke queeste botst hij op onverwachte kompanen. Onder engelengezang en bronstige beats trekken ze samen op een mysterieuze roadtrip naar alle jonge mensen waarvan het hart moediger is dan hun tong. Tot nu.

El-ec-tro-punkpop

Electropunkpop meets musicalkitsch in deze voorstelling van theatermakers Johan De Smet en Joris Hessels, het musical- en filmtalent Amaryllis Uitterlinden en de Compact Disk Dummies, winnaars van Humo’s Rock Rally 2012.

Praktisch

Tickets kosten 10 (standaard) en 5 euro (Olga — 25) en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele./be, www.gcdekluize.be. Je vindt de cultuurdienst op de eerste verdieping van GC De Kluize, Sportstraat 3, Scheldewindeke. Open alle dagen van 8 u 30 tot 16 u, ook op maandagavond van 18 uur tot 20 uur. Gesloten op vrijdagnamiddag. Er is geen bancontact. (Reporter 17)