Wie weet meer te vertellen over de kapel aan de ‘Heilige Hemelrijkstraat’?

LAMP heilige Hemelrijkstraat kapel 2015 DSC02118.jpg

Brakel-Everbeek, 21/04/2017, vraag van onze reporter: Bestaat deze kapel nog?  Eigenlijk ben ik zeer benieuwd wat er met deze kapel gebeurd is?  Ik maakte deze foto in 2015. Is het nog steeds een hoop stenen met een brievenbus van BE.POST waarvan  enkel die brievenbus nog recht hangt…?  Of staat daar aan de “heilige Hemelrijkstraat”  een nieuwe  frisse nieuwe  of gerenoveerde heilige kapel  en zo ja,  naar welke heilige werd hij genoemd?  Of staat daar helemaal niets meer, en waar is de brievenbus van BE.Post dan verzeild…?

Lezers van de De Beiaard die een antwoord kunnen bezorgen (met een recente foto graag), help mij uit mijn onwetenheid aub…  Bedankt namens alle heiligen.

HDK,  foto L.A.M.P