Cultuurwerking Sotteghem beloont 1.000ste lid

Groepsfoto 100ste lid cultuurwerking sottegemZottegem, 22/04/2017: Vanmorgen verrasten de bestuursleden van Cultuurwerking Sotteghem Bram Blondeel met een bezoekje in de Zottegemse koffiebar Black Cat Bone. Niet zomaar want Bram blijkt onlangs het 1.000ste lid te zijn geworden van de  in Zottegem razend populaire cultuur-vereniging. Als beloning ontving Bram een exemplaar van het boek  ‘Duivelsvoetstap’, een thriller die zich afspeelt in Zottegem en met tal van Zottegemse figuren als hoofdpersonages. Lang moest het bestuur van Cultuurwerking Sotteghem niet nadenken over het geschenk, de schrijver van het boek Gunther Opdecam zetelt immers in het bestuur.

Cultuurwerking Sotteghem omschrijft zichzelf als een vereniging die een forum wil bieden “voor het vergaren van diverse goede idee ën voor culturele activiteiten, en het promoten van samenwerking aan grote evenementen.”

Momenteel is het druk doende met de organisatie van het Egmontjaar 2018, waarin het tal van activiteiten zal organiseren om de figuur van Lamoraal Egmont in de kijker te zetten. De populariteit van de vereniging lijkt geen grenzen te kennen, momenteel zijn er zelfs al 1.100 leden. (PDV)

Via deze link kan u Cultuurwerking Sotteghem volgen en ook (gratis) lid worden: https://www.facebook.com/groups/CWSotteghem/?fref=ts