Evelyn Haustraete uit Herzele geeft les in Combodja

Evelyn Haustraete (3)Evelyn Haustraete uit Herzele studeert Lager onderwijs aan hogeschool Odisee (Campus Dirk Martens Aalst). Voor haar opleiding loopt ze stage in Cambodja. “Ik verblijf in de stad Siem Reap en geef in opdracht van de organisatie Child’s Dream les in de Snor Primary School: een klein schooltje waar arme kinderen kans op onderwijs krijgen.”

Een prachtige ervaring, ik kon me geen betere stageplaats inbeelden! Ik geef bovendien ook geregeld priv élessen bij mensen thuis, waardoor ik echt in contact kom met de lokale bevolking.”

Over Odisee

Hogeschool Odisee biedt 25 bacheloropleidingen in 6 studiegebieden (Lerarenopleiding, Sociaal-Agogisch Werk, Biotechniek, Gezondheidszorg, Bedrijfskunde en Technologie) en diverse vervolgopleidingen. Odisee, dat zo’n 10.000 studenten telt, is het resultaat van de fusie tussen Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB) en KAHO Sint-Lieven. Beide scholen hebben jarenlang hun stempel gedrukt op het Vlaams hoger onderwijs en met Odisee bouwen ze samen verder op hun rijke ervaring. De hogeschool biedt onderwijs aan via een integraal talentbeleid waarbij diversiteit en een nauwe band met het bedrijfsleven speerpunten zijn. Daarvoor zorgen de circa 1.000 personeelsleden van de school. Voor meer info, surf naar www.odisee.be.