Infoavond inbraken in GC Landskouter

logo_politie_3

Oosterzele, 24/04/2017:  Op dinsdag 25 april om 20 u organiseren het gemeentebestuur Oosterzele en de Politie Regio Rode & Schelde in het Gemeenschapscentrum ‘t IJzeren Hekken, Rooberg 38 in Landskouter een infoavond omtrent inbraken. De afgelopen weken werden Landskouter en Oosterzele opgeschrikt door enkele inbraken.  

Het gemeentebestuur en de Politie Regio Rode & Schelde doen er alles aan om zo’n inbrakenreeks te vermijden en geven je op de infoavond preventietips tegen inbraken. Je krijgt ook info over de werking van een Buurtinformatienetwerk en de initiatieven van de politiezone voor de actieve bestrijding van inbraken. Er is voldoende tijd voor vragen en bemerkingen. Interesse? Stuur een mail met uw naam en het aantal personen naar communicatie-beleid@politie5418.be of 09 / 363 71 41. R 17

X