Vlottentocht in Ninove

SORI0259

Ninove, 24/04/2017: Op 6 mei organiseert Jeugdraad Ninove een vlottentocht, in samenwerking met de lokale brandweer en het stadsbestuur. Jeugdverenigingen en andere geïnteresseerde groepen (ouder dan 12 jaar) kunnen zich inschrijven.  

Waar?  

Traject vanaf grasveld tussen Onderwijslaan en Dender te Ninove en het standbeeld van De Dikke van Pamel (Kaaistraat) te Roosdaal.

–   8u opbouw op de parking

–   11u00 te water laten van de vloten

–   13u startschot

–   16u30 vermoedelijke aankomst van de vloten.

–   18u00 afsluiten van vlottentocht en uitdeling prijzen.

Voor wie?

Jeugdverenigingen en andere geïnteresseerde groepen (ouder dan 12 jaar). Minimum 2 deelnemers per vlot.

Inschrijvingen?  

jeugdraadninove@gmail.com  volzet is volzet! Deelnemers Iedere deelnemer betaald 12 euro inschrijvingsgeld (er wordt 10 euro terug gegeven door aan de aankomst de zwemjas terug te geven) we vragen ook 20 euro waarborg (deze wordt teruggegeven) per vlot.

Wat krijg je voor deze 2€ per persoon?

Elke deelnemer krijgt een beker  verse soep ‘s middags, een zwemvest (waarborg), verzekering. Prijzen voor origineelste, het snelste en het grootste en natuurlijk een pechprijs. Elk vlot zal ook een aandenken krijgen van de deelname.

Veiligheid?

De brandweer is op en naast het water aanwezig, en de deelnemers ontvangen een reddingsvest.

Extra?

Het materiaal + transport dient zelf voorzien te worden, en dient te bestaan uit milieuvriendelijk materiaal (propere tonnen, balken, …).

De Oude Kaaibrug hangt te laag, deze zal open gezet moeten worden rond 13u30. Er zal aan de groepen gevraagd worden zo goed mogelijk aan te sluiten, dit om een snelle doorgang te verzekeren. (SR)