SLZ toverde school om tot cowboy- en indianendorp tijdens de opendeurdag.

slz IMG_7979

Geraardsbergen, 24/04/2017, Persbericht: Op 22 april organiseerde de Sint-Lutgardisbasisschool tijdens haar jaarlijkse opendeurdag een groots opgezette familiedag in het thema Cowboys & Indianen. Het oudercomité van de school toverde de school die dag om tot een heus cowboy- en indianendorp met activiteiten voor jong & oud. 

slz IMG_7988

Tijdens de familiedag kon je als bezoeker deelnemen aan een resem activiteiten: boogschieten, ponyritjes, elektronisch karabijnschieten, workshops in het thema, optreden & dansinitiatie Valley Line Dancers, cowboydorp met resem activiteiten, … Een fel gesmaakte familiedag zo bleek achteraf! Veel bezoekers, leuke activiteiten en de zon die toch af en toe kwam piepen.

Foto’s:
– Voorzitter Pedro als ware cowboy bij het cowboydorp
– Valley Line Dancers trekken ook Zandbergenaren mee de dansvloer op

(LB)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X