Sp.a Oudenaarde organiseert samenaankoop stookolie

sp-a header

Oudenaarde, 25/04/2017, persbericht – Sp.a Oudenaarde organiseert opnieuw een samenaankoop stookolie. Organisator David Vanden Bossche: “Vele kleintjes maken één groot. Door allemaal samen stookolie aan te kopen kan je jaarlijks tientallen tot honderden euro’s besparen. Vorige actie konden we op die manier voor 510 Oost-Vlaamse gezinnen een korting van 15 % bekomen.” Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht bij David of op www.samensterker.be. De actie loopt nog tot en met 8 mei 2017.  

Net als de voorbije jaren organiseert sp.a Oudenaarde ook dit jaar opnieuw een gezamenlijke aankoop van stookolie. David Vanden Bossche, coördinator van de actie in Oudenaarde: “Door samen mazout aan te kopen kunnen we meer korting te bekomen. Het opzet blijft hetzelfde van vorige jaren: een eerlijke prijs bedingen voor energie en de stookoliefactuur van de Oudenaardse gezinnen naar beneden halen door allemaal samen een grote bestelling te plaatsen.”

“Onze vorige samenaankoop mazout leverde voor de 510 deelnemende gezinnen uit Oost-Vlaanderen nog een korting op van 15% op de dagprijs,” laat David weten. Inschrijven voor deze samenaankoop kan bij David Vanden Bossche via mail vandenbosschedavid2105@gmail.com, telefonisch op tel. 0478 43 62 06 of via de website www.samensterker.be. Inschrijven kan nog tot en met 8 mei 2017. De veiling van de samenaankoop gaat door op 10 mei 2017.

“Je kan tegelijk ook deelnemen aan de samenaankoop gas en groene stroom, die eveneens plaatsvindt op 10 mei 2017. Deelname aan de samenaankoop gas en elektriciteit is vrijblijvend. Je ontvangt tegen eind mei een persoonlijk voorstel waarop je al dan niet kan intekenen. Bezorg een kopie van je laatste jaarrekening of een tussentijdse afrekening aan Samen Sterker en zij doen de rest. Meer info op de website of via tel. 0477 90 60 78.”

X