Oosterzele: TC De Kluize maakt   doorstart

DDL oosterzele doorstart tennis 2

Oosterzele, 26/04/2017: De drie mooie tennisvelden achter Sporthal De Kluize in Oosterzele zijn opnieuw in gebruik. Dit seizoen kan je een abonnement nemen en online een terrein reserveren. Daarnaast kan je vanaf dit seizoen ook kiezen uit een ruim aanbod aan tennislessen.  

Heb je ook zin om van april tot en met september op onze tennisvelden te spelen? Maak je dan snel lid. Naar aanleiding van de aanleg van 3 buitenterreinen in gravel werd in juni 2005 Tennisclub De Kluize boven de doopvont gehouden. In functie van de uitbouw van een echte clubwerking werd naderhand een chalet opgetrokken direct bij de terreinen.

De clubwerking kwam omwille van omstandigheden echter nooit voor de volle 100% op gang en ietwat moegestreden gooide het (toenmalige) bestuur van de club de handdoek in april 2016 in de ring.

In de schoot van het directiecomit é van AGB De Kluize werd naarstig op zoek gegaan naar een manier om de terreinen optimaal te valoriseren en te laten bespelen. In die optiek werden verschillende pistes bewandeld. Zo werd contact gelegd met (florerende) tennisclubs in de regio, met ‘tennissend Oosterzele’, … Veelal begon het scenario met veel enthousiasme, maar steevast eindigde het op een sisser.

Uiteindelijk werd beslist om contact op te nemen met Tennis Vlaanderen en werd een aanvraag ingediend om als AGB De Kluize bij wijze van pilootproject/doorstart een tennisclub op te mogen richten. Het bestuur van Tennis Vlaanderen stemde daarmee in en gaf ons de toestemming TC De Kluize 2.0 op te richten. Tegelijk werd ook een samenwerking opgestart met tennisschool De Kluize en lesgever Chris Roelandts.

DDL oosterzele doorstart tennis 1

Praktisch

Meer info bij dienst Sport en Jeugd — Sportstraat 5, tel 09 362 48 92 Sportdienst@oosterzele.be

Lidgeld Tennisclub De Kluize Oosterzele seizoen 2017:

Door dit lidgeld te betalen word je lid van onze Tennisclub De Kluize Oosterzele en ben je verzekerd. Ook je lidgeld bij Tennis Vlaanderen is inbegrepen.

Je krijgt toegang tot onze tennisvelden en kan deze tennisvelden gratis reserveren via het online reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen. Als lid van onze Tennisclub kan je inschrijven voor de lessen georganiseerd door Tennisschool Oosterzele onder deskundige begeleiding van Christian Roelandts.

90 euro voor senior (vanaf 19 jaar)

60 euro voor studenten

30 euro voor junioren (tot 18 jaar)

225 euro voor een gezinsabonnement (2 ouders/volwassenen + maximaal 3 inwonende kinderen -19 jaar)

Tennis for Kids

10 lessen voor kinderen tot 10 jaar volgens het Kids Tennissysteem van Tennis Vlaanderen. Je leert stap voor stap tennissen op een aangepast terrein en met aangepaste ballen. Als ouder kan je de tennisevolutie van je kind goed opvolgen. Prijs: 50€ + lid worden van Tennisclub De Kluize

Jeugdtennis

De plus 10 jarigen komen hier aan hun trekken met trainingen en lessen op eigen niveau. Voor de meer competitieve spelers hebben we ook een team dat je meer zal begeleiden naar de tornooien toe.   Prijs: 75€ + lid worden van Tennisclub De Kluize

Start to Tennis

Voor de volwassenen bieden wij reeksen aan van 8 lessen, telkens 1 uur per week in groepjes van maximum 4 volwassenen. Zo maak je kennis met tennis op een rustige en aangename manier. Prijs: 85€ + lid worden van Tennisclub De Kluize