Lezersbrief

lezersbrief.jpg

Op 29/04/2017 om 21:50 schreef V J.:

Worden jullie dat niet moe van die Rudy altijd zo op te hemelen? Of werk er maar 1 iemand voor de sport ? Geef hem anders een standbeeld. Hij moet nogal investeren in De Beiaard. Goed bezig met de andere journalisten te motiveren bij De Beiaard.

Het antwoord van de redactie : 

 

Mevrouw,

In antwoord op uw schrijven.

De Beiaard draait voorlopig volledig op vrijwilligers, waar ‘die Rudy’ één van is. Hij krijgt inderdaad ruim de aandacht tijdens wielerwedstrijden. Hij is immers een wielerfotograaf. Inderdaad, die Rudy investeert zeer veel in De Beiaard: tijd en vooral veel goesting. Neemt u enkel kennis van wielerverslaggeving? Dan is het inderdaad die Rudy die een standbeeld verdient. We nemen uw voorstel graag in overweging. Heeft u een idee waar we dat kunnen plaatsen? Misschien op de Markt van Oudenaarde of op de muur van Geraardsbergen? De markt van Zottegem is al bezet.

Dank voor uw lezersbrief.

Vriendelijke groeten,

De redactie