Bivak kost geld: Chiro Balegem organiseerde een carwash

DDL balegem carwasch jongens chiro (13)

Balegem, 30/04/2017 – Balegem rondpunt carwash door jongens chiro ten voordele van tweedaagse kamp tijdens het zomer bivak. (DDL)

DDL balegem carwasch jongens chiro (15)

De zomer komt stilaan in zicht, dus begint het in chiroland stevig te kriebelen. Want de zomer staat steevast gelijk aan op kamp gaan.  Ook wij, de kerels, kijken al uit naar het kamp. Maar om onze idee ën te kunnen realiseren en vooral om de lange fietstocht naar Westouter en 2-daagse te kunnen bekostigen, hadden we wat zakgeld nodig. Daarom hielden we op 29/04 een carwash.

Daan, Elias, Jorre, Jef, Samuel, Michiel, Florian, Jules, Simon, Herbert en Jasper stonden op de parking van het rondpunt klaar met een emmer en spons om de aangeboden voertuigen een stevige wasbeurt te geven. De klanten zagen dat het goed was. Toch hadden ze gehoopt dat ze tijdens het wachten een koffie konden nuttigen.