Bijzondere meet and greet voor leerlingen Beretuin Vlierzele

IMG_4537

Vlierzele, 01/05/2017: Vorige week werden de leerlingen van de Beretuin in Vlierzele verrast met een wel heel bijzondere meet and greet. Lees het juffenverslag hierna! (PDV)

“Op maandag 24 april 2017 maakten we een toffe uitstap naar de boerderij van Louise (1K). Tal van dieren hebben we daar bewonderd. Eerst zagen we twee schattige  biggetjes en de kuikens in de stal. De schapen en de geit graasden op een grasveld en kwamen nieuwsgierig kijken naar de kleuters.  Op een grote weide liepen mooie paarden en ook een kangoeroe sprong er van hier naar daar. We pauzeerden met een lekkere wafel en ravotten op de speeltuin met trampoline. Daarna mochten we nog een ritje maken op Zorro de pony. Het was een fijne dag waarop contact met de dieren toch wel centraal stond. Zowel de kinderen als de juffen hebben er erg van genoten. Bedankt aan de ouders en opa van Louise en de chauffeurs.”

 

X