Tweede Valckenier Classic in de steigers

valckenier classic.jpg
Aalst, 01/05/2017, persbericht –  Op zondag 14 mei 2017 kunnen wielerliefhebbers zich opnieuw uitleven tijdens de tweede editie van de Valckenier Classic Aalst. Na een eerste geslaagde editie met meteen 1500 deelnemers wordt het concept quasi volledig behouden, enkel de afstanden zijn licht gewijzigd naar 55km, 90km en 120km. Nieuw dit jaar is de gezinstocht van circa 25km voorzien is op maat van de hele familie.

Er wordt opnieuw een uniek en uitdagend parkoers richting het landelijke pajottenland en de prachtige Henegouwse landschappen van Silly voorgeschoteld aan de deelnemers die er tevens getrakteerd zullen worden op uitgebreide buffetbevoorradingen onderweg. Na de rit worden de deelnemers getrakteerd op een gratis drankje. “Elke wielertoerist, getraind of niet, komt hier aan zijn trekken dankzij de verschillende afstanden waarop kan worden ingetekend. Ook kids en dames zijn welkom”, aldus Kim Barb é van Maspoe Cycling Team, die instaat voor de organisatie van deze recreatieve wielertocht. Er kan gestart worden van 8.00 uur aan garage Valckenier, Siesegemlaan 1 te Aalst. Deelname bedraagt 5 euro als lid van de Vlaamse Wielrijdersbond of Wielerbond Vlaanderen. Voor een dag-vergunning met verzekering komt er 2 euro bij. Meer info op www.valckenierclassic.be

(via SR)