Diamanten bruiloft: Vandenhauwe Roger en Van Wettere Cecile

2017 04 30 scheldewindeke diamanten br vandenhauwe roger en van wettere cecile (15)
01/05/2017, Scheldewindeke –  Op 24 april blaasden  Vandenhauwe Roger 88 en Van Wettere Cecile 86, 60 huwelijks kaarsjes uit.
Afgelopen zondag was het groot familiefeest in het Open Veld te Scheldewindeke. Roger Vandenhauwe en Cecile Van Wettere vierden namelijk hun diamanten bruiloft. Het koppel huwde op 24 april 1957 te Dikkelvenne. Ze hebben één dochter Marleen en drie kleinkinderen. (DDL)

2017 04 30 scheldewindeke diamanten br vandenhauwe roger en van wettere cecile (1)
Roger speelde in zijn jeugd voetbal bij KVS Windeke en daar had hij een trouwe supporter, zo hebben ze elkaar ontmoet. Beiden namen de boerderij over en zo werd Roger   landbouwer, gewassen en veeteelt. De zondag ging Roger een kaartje leggen in caf é “bij   Jerome” of speelde met de duiven.
Cecile deed het huishouden en hielp mee op de boerderij en maakte hoeveproducten die ze dan verkochten. Ze vond ook wat tijd om de groentenhof te onderhouden. Beiden waren goede dansers. Wie regelmatig naar  zaal Europa te Parike ging zal dit zeker kunnen getuigen.
2017 04 30 scheldewindeke diamanten br vandenhauwe roger en van wettere cecle (1)
(DDL)