Oosterzeels Sportgala met verkiezing sportlaureaat en sportbelofte

DDL oosterzele sportgala (1)
Scheldewindeke, 01/05/2017 – Het gemeentebestuur, schepen van Sport Jean Marie De Groote, voorzitter sportraad Luc De Winne, de sportraad en de sportdienst zijn klaar om Oosterzele op vrijdag 19 mei in het GC De Kluize in Scheldewindeke een spetterend sportgala te bezorgen. En leuk meegenomen, de toegang is gratis, maar snel reserveren via sportdienst@oosterzele.be is een goede raad. Het aantal plaatsen is beperkt. (R17, foto DDL)  
DDL oosterzele sportgala (3)
De toeschouwers krijgen in het GC De Kluize Scheldewindeke een niet te missen sportavond geserveerd. Er zijn muzikale en sportieve intermezzo’s. Het belooft een superspannende avond te worden. Wie krijgt de trofee voor sportverdienste? Wie wordt sportbelofte en sportlaureaat? Traditiegetrouw worden de Oosterzeelse kampioenen 2016 — 2017 gehuldigd. Sportjournaliste Hilde Van Malderen presenteert.
DDL oosterzele sportgala (2)
Op het Oosterzeelse sportgala is gewichtsheffer Tom Goegebuer de eregast. In 2009 werd hij in Boekarest Europees kampioen in de categorie tot 56 kg. Nam deel aan drie Olympische Spelen, 18 Europese kampioenschappen en 13 Wereldkampioenschappen.
Reporter 17, foto DDL