SOROPTIMIST ZOTTEGEM ZOVL EN ELS DE SCHEPPER SAMEN VOOR HET GOEDE DOEL

soroptimist els de schepper

Zottegem, 02/05/2017, ingezonden –  Op 28 april, organiseerden de 36 vrouwen van de Zottegemse Serviceclub Soroptimist andermaal hun jaarlijks Soropevent. Dit jaar, was Els de Schepper, in zaal De Kluize in Oosterzele, de gast. Ze bracht ons haar levensverhaal : een vleugje humor en verdriet , maar ook de boodschap , geen angst te hebben in het leven en het kind in jezelf te bewaren. Een deel van de opbrengst van deze avond gaat naar ’ t Roborstje : de kinderen van het gezinsvervangend tehuis uit Zwalm kunnen nu op zomerkamp gaan. Een litho geschonken door kunstenaar Johan Taghon was de inzet v onze charity-veiling.

Op de foto:
Voorzitster R égine Van Tomme, Els De Schepper, en directeur Geert Petit van ’t Roborstje.