Circo Italiano in Zottegem!

Emiliano Iarz Vrijheidsdressuur

Zottegem, 03/05/2017, persmededeling –  Vergeet alles wat U tot nu toe gehoord hebt over pizza, prosciuto en pasta, want Itali ë heeft nog veel meer te bieden dan de klassieke culinaire hoogstandjes. Binnenkort maakt een authentieke circusproductie zijn opwachting met tal van formidabele artiesten uit dit schiereiland. Luchtacrobaten, jongleurs, evenwichtskunstenaars en clowns brengen een totaalspektakel dat zeker de moeite waard zal zijn.

Poster Circo Italiano

Reeds jarenlang is Itali ë de bakermat van het circus in westeuropa, honderden circussen draaien er het hele jaar door en wedijveren om het mooiste en vindingrijkste programma.

De familie Iarz stamt uit een beroemde dynastie van luchtacrobaten aan de vliegende trapeze, zij waren dan ook de eersten die mochten samenwerken met het beroemde Circus van Moskou met de onlangs overleden meesterclown Oleg Popov en waren daarvoor de sterren van het gigantische American Circus.

In het seizoen 2017 maken zij een tournee door Vlaanderen en Nederland, waarbij zij kortelings uw regio zullen bezoeken. In een grote pagodetent die zelfs in deze laatste winterdagen goed verwarmd is zal een bij de twee uur durende show U meevoeren naar het land van de tarantella. In een mum van tijd zal u kunnen kijken naar luchtacrobatie, magische illusies, paardengefluister, pittige ponies, statige dromedarissen, Aziatische buffels en kleurrijke papegaaien.

circo italiano Alexandra Malter Hula Hoop

Naast al de internationale artiesten staat ook een circustelg van eigen bodem in de piste ALEXANDRA MALTER, dochter van de betreurde clown Lucky Malter maakt haar opwachting in een drietal acts, een luchtnummer aan de strapaten, waar charme, schoonheid en po ëzie aan acrobatisch kunnen worden gecombineerd, een tweede hoela hoep nummer waarbij deze rage uit de zestiger jaren nieuw elan en dynamiek meekrijgt. Tenslotte verdwijnt en verschijnt ze in de magische illusie-act van MELFIELD ILLUSIONS waar ze velen verbaasd door de spectaculaire acties in de piste.

Laat U zich inpakken in de eeuwige kinderwereld van het authentieke en po ëtische circus : Circo Iarz Italiano !

Opgelet op Vrijdag 5 mei is er een speciale promotieprijs, men betaald dan slechts € 10,– op alle plaatsen voor groot en klein ( Deze actie is alleen geldig op vrijdagavond en is niet cumuleerbaar met andere kortingen)

CIRCO IARZ ITALIANO
Komt naar : ZOTTEGEM
Bevegemse Vijvers
Vrijdag 5/5 om 18 uur
Zaterdag 6/5 om 15 uur & 19 uur
Zondag 7/5 om 11 uur & 15 uur
Maandag 8/5 om 18 uur
Dinsdag 9/5 om 18 uur
Woensdag 10/5 om 15 uur

Info en reserveringen : 0466 42 48 95
Voorverkoop aan de circuskassa één uur voor het begin van de voorstelling

X