Tweede Markante winkelroute in Scheldewindeke werd mooi succes

2017 05 03 oosterzele markant buurtroute (69)

Scheldewindeke, 10/05/2017 –  De ‘Magnificent Seven’ van Markant Oosterzele: Rita Lust, Marianne Bombeke, Nicole De Clercq, Marleen Vermeire, Karine Berckmoes, Martine Van Peteghem, Christina Bergmans, organiseerde met succes de tweede Markant winkelroute.  (R17, foto’s DDL)

De Markant —dames hebben ronduit een prachtige Markante winkelroute samengesteld. Vijf Markante zakenvrouwen, Carine Demeyer, V éronique Coens, Axelle Meert, Marleen De Boitselier en Rita Lust hebben de ongeveer 60 deelneemsters aan de winkelroute wel heel erg verwend op hun exclusieve opendeuravond.

Iedere zaak werd ongeveer een halfuur bezocht.De vijf gedreven vrouwen Carine, V éronique, Axelle, Marleen en Rita brachten een boeiend verhaal over hun zaak. De avond startte bij Bloemen en boeketten De Keyster, Gaversesteenweg in Scheldewindeke. Marleen De Boitselier zorgde voor een warme ontvangst. De toon was meteen gezet voor een heerlijk avondje uit.

Marleen maakt hippe boeketten van eigen kweek. Plukvers geleverd waar jij wil. Bij Carine Demeyer (Het Zoeteke) zijn de zoete- en lekkerbekken aan het juiste adres. Je vindt er naast snoep, chocolade ook heerlijke bubbels, wijnen, gins, jenevers,…V éronique Coens (Made by Vero) cre ëert eigentijdse sieraden. Je vindt er tevens perfecte accessoires. Axelle Meert (Tr ésors d’Axelle) vindt voor iedereen een gepast geschenk en runt haar eigen naai- en borduuratelier.

De avond eindigde ten huize Rita Lust. Alle deelnemers werden verwend met taart en koffie. De immer olijke Rita organiseert workshops in haar Atelier KreArta. Rita geeft je meubels een tweede leven door te patineren en helpt je graag je creatieve ik te vinden tijdens haar workshops. Alle dames waren zeer te spreken over hun bezoek aan de vijf zaken.

Graag meer vernemen?

Alle info: www.bloemendekeyster.be; www.hetzoeteke.be; www.tresorsdaxelle.be; www.krearta.be; www.facebook.com/pages/Made-by-Vero. Uw reporter (17) en fotograaf Danny De Lobelle gingen graag in op de uitnodiging van Markant Oosterzele en trokken goedgemutst naar de zaken van de vijf Markante vrouwen. Onze conclusie: de vijf zaken staan voor een gedreven engagement. Ze staan sinds de oprichting van hun zaak nog steeds met evenveel enthousiasme en energie in hun zaak.

Dynamische zaken die bekend staan voor de kwalitatieve en hoogstaande producten en de uitstekende service. Met de winkelroute wil Markant Oosterzele de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van deze zaken aantonen en dat ze mee zijn met de tijdsgeest. Ze doen er alles aan om je op uw wenken te bedienen. Bereikbare, gezellige bestemmingen. (Reporter 17, foto’s DDL)