Lode Bruneel trekt lijst Open Vld Zottegem

IMG_1341

Zottegem, 11/05/2017 – Met grote eensgezindheid stelt het bestuur van Open Vld Zottegem Lode Bruneel (29) aan als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De jonge voorzitter krijgt het vertrouwen van de afdeling om de partij verder uit te bouwen en te leiden richting de cruciale verkiezingen van volgend jaar. In 2014 zette hij een goed resultaat neer bij de verkiezingen voor het Vlaams Parlement. Nadat hij in oktober vorig jaar ook nog overtuigend de interne bestuursverkiezingen won, was hij de logische keuze om de lijst te trekken. (PDV)

De geboren Zottegemnaar is master in de bestuurskunde en het publiek management, werkt als beleidsadviseur voor Alexander De Croo en zetelt sinds vorig jaar in de OCMW-raad. Politiek en beleid zijn hem dus niet vreemd. Nog maar drie maand terug stapte hij in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Julie. “In een verder verleden liep ik school in het OLV College te Zottegem, voetbalde ik achtereenvolgend bij KSV Sottegem, Eendracht Grotenberge en WK Sint-Goriks en was ik praeses van de Zottegemse studentenclub ‘Moeder Egmont’. Momenteel ben ik ook nog actief binnen de Leo’s, de jongerenafdeling van de Lions. Aan hobbies heb ik nooit een gebrek gehad” grapt Bruneel.

Met zijn aanstelling tot lijsttrekker gaan de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van start. “Wie met een goed uitgewerkt programma en een stevig opgebouwde ploeg naar de verkiezingen wil, begint hier best op tijd aan. Eind deze maand trekken wij reeds de straat op om het gesprek met onze stadsgenoten aan te gaan en te achterhalen welke thema’s voor hen het belangrijkst zijn. Op basis van deze input zullen wij ons programma op maat van de Zottegemnaar uitwerken” besluit hij. Het is duidelijk dat de liberalen de komende verkiezingen goed voorbereid zullen aanvatten!