Zottegem: Gouden bruiloft van Theodoor Witters en Rachel Hendrickx

DDL zottegem gouden br Theo Witters en Rachel Hendrickx 2

Zottegem, 11/05/2017 – Zaterdag werden Theodoor Witters en Rachel Hendrickx ontvangen in de raadszaal in Zottegem, naar aanleiding van hun 50ste huwelijksverjaardag. 

DDL zottegem gouden br Theo Witters en Rachel Hendrickx 3

Theodoor en Rachel huwden op 13 mei in Leuven en hebben 2 kinderen Johan en Ann, samen zorgden ze voor 5 kleinkinderen.

Theodoor was initieel zelfstandig directeur van het Gemeentekreditie-kantoor in Eke, later werd dit Dexia. Zijn vrije tijd werd goed besteed, vooral als doe-het-zelver en tuinier.

Rachel studeerde af als verpleegster en deed dat beroep zo’n 8 jaar. Daarna volgde ze studies om Theodoor bij te staan in zijn bankkantoor. Maar, nog voor ze de kans kreeg dat te doen, zag de Dexia-directie in Brussel snel in dat ook zij zeer geschikt was als zelfstandig directeur. Ze nam zo het kantoor van De Pinte over en werd er directeur.

Als orgelpunt namen Theodoor en Rachel samen de beslissing om een groter kantoor gezamenlijk over te nemen, nl. het kantoor in Velzeke.

DDL zottegem gouden br Theo Witters en Rachel Hendrickx 1

Beiden gaan graag wandelen en fietsen en genieten van het leven. Ze kiezen daarbij vooral voor de gebruikelijke bestemmingen: Frankrijk, Nederland en de omringende landen. Recent ook Engeland. (DDL)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X