Zottegem: Gouden bruiloft van Theodoor Witters en Rachel Hendrickx

DDL zottegem gouden br Theo Witters en Rachel Hendrickx 2

Zottegem, 11/05/2017 –  Zaterdag werden Theodoor Witters en Rachel Hendrickx ontvangen in de raadszaal in  Zottegem, naar aanleiding van hun 50ste  huwelijksverjaardag.  

DDL zottegem gouden br Theo Witters en Rachel Hendrickx 3

Theodoor en Rachel huwden op 13 mei in Leuven en hebben 2 kinderen Johan en Ann, samen zorgden ze voor 5 kleinkinderen.

Theodoor was initieel zelfstandig directeur van het Gemeentekreditie-kantoor in Eke, later werd dit Dexia. Zijn vrije tijd  werd goed besteed, vooral als doe-het-zelver en  tuinier.

Rachel studeerde af als verpleegster en deed dat beroep zo’n 8 jaar. Daarna volgde ze studies om Theodoor bij te staan  in  zijn bankkantoor. Maar, nog voor ze de kans kreeg dat te doen, zag de Dexia-directie in Brussel snel in dat ook zij zeer geschikt was als zelfstandig directeur. Ze nam zo  het kantoor van De Pinte over en werd er  directeur.

Als orgelpunt  namen Theodoor en Rachel samen de beslissing om een  groter kantoor gezamenlijk over te nemen, nl. het kantoor in  Velzeke.

DDL zottegem gouden br Theo Witters en Rachel Hendrickx 1

Beiden gaan graag wandelen en fietsen en genieten van het leven. Ze kiezen daarbij vooral voor de gebruikelijke bestemmingen: Frankrijk, Nederland en de omringende landen. Recent ook Engeland. (DDL)