Oosterzele: Gouden bruiloft van Laureys Guido en Bogaert Paula

DDL oosterzele gouden br Laureys Guido-Bogaert Paula 2

Oosterzele, 11/05/2017 – Zondag was het groot familie feest in het Hof van Nassau voor de gouden huwelijksverjaardag van Laureys Guido en Bogaert Paula. (DDL)

DDL oosterzele gouden br Laureys Guido-Bogaert Paula 3

Laureys Guido en Bogaert Paula ontmoeten elkaar op een TD in Lebbeke en huwden op 25 maart 1967 in Aalst. Samen hebben ze vier kinderen: Lilly, Theo, Indra en Tim. Ze zorgden op hun beurt voor maar liefst 12 kleinkinderen.

Guido was bediende in de banksector en laten werd hij bankdirecteur in verschillende kantoren (Boom, Antwerpen). Het gezin verhuisde telkens mee. Guido kreeg ook de medaille van de arbeid en de vrij uren gingen naar de siertuin en de dieren.

DDL oosterzele gouden br Laureys Guido-Bogaert Paula 1

Paula studeerde voor lerares en gaf les aan het 5de leerjaar in Aalst (Sint – Vincentius). Door de vele verhuizen van haar man bleef ze thuis als huisvrouw, voor de zorg van de kinderen en de opvang van de kleinkinderen. Paula nam de groententuin voor haar rekening. Samen gaan ze graag wandelen langs de Vlaamse wegen. (DDL)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X