Oosterzele: Gouden bruiloft van Laureys Guido en Bogaert Paula

DDL oosterzele gouden br Laureys Guido-Bogaert Paula 2

Oosterzele, 11/05/2017 –  Zondag was het groot familie feest in het  Hof van Nassau voor de  gouden huwelijksverjaardag van Laureys Guido en Bogaert Paula. (DDL)

DDL oosterzele gouden br Laureys Guido-Bogaert Paula 3

Laureys Guido en Bogaert Paula ontmoeten elkaar op een TD in  Lebbeke en huwden op 25 maart 1967 in  Aalst. Samen hebben ze vier kinderen: Lilly, Theo, Indra en Tim. Ze zorgden op hun beurt voor maar liefst 12 kleinkinderen.

Guido was bediende in de banksector en laten werd hij bankdirecteur in verschillende kantoren (Boom, Antwerpen). Het gezin verhuisde telkens mee. Guido kreeg ook de medaille van de arbeid en de vrij uren gingen naar de siertuin en de dieren.

DDL oosterzele gouden br Laureys Guido-Bogaert Paula 1

Paula studeerde voor lerares en gaf les aan het 5de leerjaar in  Aalst (Sint – Vincentius). Door de vele verhuizen van haar man bleef ze thuis als huisvrouw, voor de zorg van  de kinderen en de opvang van de kleinkinderen. Paula nam de groententuin voor haar rekening. Samen gaan ze graag wandelen langs de Vlaamse wegen. (DDL)