Zottegem: Diamanten bruiloft voor Remi Beerens en Andrea Van Den Hauwe

DDL zottegem diamanten br remi beerens en andrea van den hauwe 3

Zottegem, 11/05/2017 – In Woonzorgcentrum Egmont werd zaterdagnamiddag diamanten huwelijksverjaardag gevierd van Remi Beerens en Andrea Van Den Hauwe.  (DDL)  

Remi en Andrea en hun familie kregen in wzc bezoek van een ruime delegatie van het stadsbestuur. Het diamanten paar ontmoette elkaar voor het eerst onder de kersenboom in Hillegem. Ze huwden op 21 april 1957 in  Hillegem.

DDL zottegem diamanten br remi beerens en andrea van den hauwe 2

Ze hebben 11 (!) kinderen: Leonsce, Clarisse, Patricia, Vivianne, Ingrid, Michel, Filipe, Christine, Patriek Marie-Rose en Marie-Jeanne. Zij zorgden op hun beurt voor 16 kleinkinderen en 13 achterklein-kinderen.

DDL zottegem diamanten br remi beerens en andrea van den hauwe 1

Remi werkte in Slachthuis Adriaens  in Velzeke en in zijn vrijetijd ging hij helpen op de boerderij van zijn vader. Andrea bleef huisvrouw en nam de zorg voor de kinderen voor zich tussen door kon ze zich bezighouden met handwerkjes breien en naaien. (DDL)