Zottegem: Briljanten huwelijk voor Wilfried Coussement en Maria Goessens

DDL zottegem briljanten br wilfried cossement maria goessens 3

Zottegem, 11/05/2017 – Zaterdag werden Wilfried Coussement en Maria Goessens ontvangen in de raadszaal in Zottegem voor de viering van hun briljanten huwelijksverjaardag. (DDL)

Wilfried (89) en Goessens Maria 85 huwden op 17 mei in Oosterzele en hebben zeven kinderen: Frieda, Carina, Marleen, Petra, Rafael, Vera, Jan, Frans en Karel. Samen zorgden zij op hun beurt voor 9 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen.

DDL zottegem briljanten br wilfried cossement maria goessens 1

Wilfried werkte eerst als auto-mekanieker bij een Ford-garage in Gent, daarna ging hij als ambtenaar werken bij het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) in Lembergen.

DDL zottegem briljanten br wilfried cossement maria goessens 2

Een kaartje leggen met de zoon en een partijtje biljarten, daar vulde Wilfried zijn vrijetijd mee op. Maria bleef huisvrouw en nam de zorg voor de kinderen en kleinkinderen op zich. Samen gingen ze al vaak wandelen in de bergen van Oostenrijk. (DDL)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X