En nu… op wandel door Zottegem

mooi zottegem - kasteel funderingen - IMG_5472

Zottegem, 17/05/2017 : Zottegem is méér dan een stadsbelevenis. Het is een ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Vlakbij het centrum liggen twee prachtige parken. Het park van Breivelde heeft u ongetwijfeld al bezocht, maar kent u ook het Beislovenpark en de kasteeltuin? Die groene long ligt achter het kasteel van Lamoraal, waar nu de bibliotheek is gevestigd en waar het originele gietijzeren standbeeld van Lamoraal staat. Wandel langs een kolkend riviertje, klim op de restanten van een middeleeuws kasteel en vergaap je aan de enorme open ruimte die deze stad rijk is. Binnenkort wordt Beisloven verder opgeknapt. Tijd om nog eens een stuk geschiedenis op te snuiven. Ga je mee op stap? (SjK) 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X