Meer dan 1000 bezoekers in het Sint-Barbaracollege

Zomerfeest_intro_(16)

Zottegem, 16/05/2017, ingezonden – Meer dan 1000 gasten mocht een tevreden directeur Marc De Groote verwelkomen op de geslaagde opendeur van de H.-Hartafdeling van het Sint-Barbaracollege. Het organiserend oudercomit é, lerarenkorps en vriendenkring zorgden opnieuw voor een puike organisatie waarbij alleen het weer heel even wat de spelbreker was. Een enorme feesttent, een gezellige feestzaal en de copieuze barbecue van tafelhouder Jan Vervust deden de rest!

Zomerfeest_H5B_(13).JPG

Met verschillende springkastelen, een schminkstand, een visspel, een kindermarkt… werd ook aan de kinderen gedacht. Ouders konden dan weer een kijkje nemen in de comfortabele klaslokalen tijdens een rondleiding. Voorzitter van het oudercomit é Vincent Latr é en zijn enthousiaste ploeg zorgden met een ongemeten inzet voor onze school voor een puike organisatie.

Naast de barbecue ging alle aandacht naar het hartverwarmend meezingspektakel “FIESTA” met rasentertainer en stemmingskamon Jacco Ricardo. Deze Nederlandse zanger, die in Vlaanderen furore maakt, maakte het feest compleet door live (en met een knipoog) de heerlijkste swingende feestliedjes te brengen samen met de zingende en dansende kinderen.

Met zijn eigen stijl en uitstraling wist Jacco het publiek in de feesttent te veranderen in een deinende massa. Met veel gevoel voor show bracht deze grensbewoner (BE/NL Sluis) met de enthousiaste kindermeute een breed repertoire dat het publiek aansprak. Hij zong met flair de meest uiteenlopende hits alsook eigen werk. Juf Kirsten en meester Olivier zorgden voor de geschikte choreo. Wie van jullie kan zeggen dat hij of zij op 3-jarige leeftijd reeds voor een publiek van meer dan duizend man optrad?! Superlatieven waren hier dan ook niet misplaatst!