Merelbeke : diamant Joseph en Elza

DDL merelbeke diamanten br Van Der Beken Joseph – Van der Stede Elza (3)
Merelbeke, 21/05/2017- Zaterdag 13/05 werd er gefeest bij de familie Van Der Beken & Van der Stede in de Salons Caipirinha in Lembergen. Van Der Beken Joseph (88) en Van der Stede Elza 84 vierde onder familie en vrienden hun diamanten huwelijksverjaardag. (DDL)

DDL merelbeke diamanten br Van Der Beken Joseph – Van der Stede Elza (1)
Het koppel huwde op 30 april 1957 in Melle en heeft twee kinderen, Martine en Martin. Samen zorgden die op hun beurt voor vijf kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen.
Joseph was eerst landbouwer later vormde hij de boerderij om tot tuinbouwbedrijf van groene planten. Voor het grootse deel kweekte hij ficussen.
Thuis onder vrienden werd er veel gekaart. Elza was huisvrouw en nam de opvoeding van de kinderen op zicht en hielp haar man mee in het tuinbouwbedrijf.
Samen gingen ze graag fietsen en wandelen met de vrienden. Beiden zijn fier op de twee viergeslachten langs mannelijke lijn: Jozef, Martin, Wim en als jongste Ceriel (3).

Het vrouwelijk viergeslacht bestaat uit Elza, Martine, Valerie en de jongste Emilie (7).

(Danny De Lobelle)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X