Schattige communicantjes mooi op een rij!

DSC_0583 (002).JPG

Geraardsbergen, 31/05/2017 – Wat zijn ze schattig deze eerste communicantjes! Blinkend en vol trots, klaar voor een belangrijke stap richting de wereld van de volwassenen. (PDV)

Het zijn leerlingen van basisschool de Karmelieten in Geraardsbergen. Ze (veertig jongens en meisjes) zitten in het eerste leerjaar en vierden vorige donderdag hun communie. Met kriebels in de buik en vol spanning kwamen ze de kerk binnen. De kinderen mochten voor de eerste keer aan de grote tafel van Jezus zitten en dat was voor hen toch een belangrijke gebeurtenis.

De communicantjes dansten en zongen uit volle borst. Ze speelden toneel, lazen voor,… Het verhaal van “Schaapje, schaapje, heb je mooie wol?”, een verhaal over hoe je gelukkig kan worden door te delen met elkaar, stond centraal. Het werd een prachtige zonovergoten feestdag voor hen!

DSC_0584 (002).JPG

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X